Notícies

#JoEmQuedoACasa/Divendres, 15 de maig de 2020

Educació Física en família

Les especialistes d'Educació Física proposen activitats adaptables a qualsevol edat per fomentar que tots els membres de la família adoptin rutines saludables .

Educació Física en família

Una de les claus per a passar el confinament de la millor manera possible és introduir l’activitat física dins de la nostra rutina diària.

Cada setmana, les nostres especialistes en educació física envien diverses propostes adaptades a cada etapa. A primària, per exemple, es treballen les habilitats motrius bàsiques com l’equilibri, els salts i els llançaments.

Aquestes propostes tenen sempre un caire lúdic i estan pensades perquè siguin fàcilment adaptables a totes les edats. D’aquesta manera, hi ha moltes famílies que, de mica en mica, han anat convertint l’educació física en una activitat compartida en la qual tots els familiars participen, mouen l’esquelet, i passen una bona estona!

A tall d'exemple, aquí teniu aquest vídeo de la Roser, que ens proposa una excursió a la platja a l'estil "tria la teva aventura"... hi ha exercicis per a totes les edats i gustos!