Notícies

C. Esportiu/Dilluns, 16 de setembre de 2019

El Club Esportiu de La Salle Gràcia renova la seva acreditació com a entitat esportiva homologada

Aquest diploma acredita que complim els estàndards de qualitat requerits per l'Ajuntament de Barcelona.

El Club Esportiu de La Salle Gràcia renova la seva acreditació com a entitat esportiva homologada

La setmana passada va tenir lloc l'acte inaugural del curs esportiu en edat escolar de la ciutat de Barcelona, organitzat per l'Ajuntament de Barcelona.

En aquest acte es repassen els reptes als quals la ciutat s'enfronta en termes d'esport i activitat física dels i les joves en edat escolar, i els projectes amb els quals es vol promoure l'activitat física.

A més a més, durant aquesta trobada es va fer entrega del diploma que acredita els centres com a club esportiu homologat.

El Club Esportiu La Salle Gràcia va rebre, un any més, aquest distintiu que reconeix la nostra feina d'educació en l'esport.

Aquesta acreditació es dóna a centres que segueixen uns criteris mínims i estàndard de qualitat, tant pel que fa a l'oferta com en relació a les titulacions de monitors i monitores, ràtios dels grups, etc. En aquest sentit, l'homologació és una garantia de qualitat respecte a les instal·lacions i la professionalitat dels entrenadors. A més a més, representa un reconeixement a la feina de les entitats que, com nosaltres, organitzen activitats esportives adreçades a infants i joves de la ciutat de Barcelona.

El diploma ens permet aparèixer en els instruments de difusió municipals i, alhora, participar en la convocatòria de subvencions a les famílies per a la promoció de l'esport fora d'horari escolar.