Notícies

Primària/Dimarts, 2 de juliol de 2019

RÀDIO FLAIX GRÀCIA: Programa doble de comiat

Els alumnes de 5è de primària s'acomiaden de nosaltres amb un doble programa final, en català i en castellà!

RÀDIO FLAIX GRÀCIA: Programa doble de comiat

Com ja sabeu, la classe de 5è de primària s'encarrega de tenir-nos al dia de les novetats del món amb un programa de ràdio trimestral. Tot el grup participa en la tria de temes a tractar, la recerca d'informació, l'elaboració del guió i, finalment, la gravació del programa.

Enguany, nois i noies s'han sentit tan còmodes i els ha agradat tant encarregar-se del programa, que han volgut acomiadar-se del curs i del projecte amb un programa doble, en català i castellà, on, a part d'explicar-nos les últimes novetats, ens mostren els seus progressos davant d'un micròfon: tots plegats s'han convertit en uns grans comunicadors, han agafat desimboltura i seguretat, i transmeten el missatge de manera ben eficaç!

Podeu escoltar els programes aquí mateix.

En el primer, fet en castellà, ens parlen de temes tan interessants com la intel·ligència artificial i la teoria del Big Crunch, entrevisten a les professores Anna Navarro i Ruth Lladó, ens parlen de futbol masculí i femení i ens posen al dia de les últimes novetats en cinema, sèries i videojocs.

El segon i últim programa del curs, gravat en català, comença amb bon humor, explicant-nos una bona sèrie d'acudits. Després ens parla de notícies d'àmbit local, com el futur del Zoo de Barcelona, i d'esports no tan coneguts, com la gimnàstica artística, el voleibol, l'atletisme o el bàdminton. A més a més ens porta a conèixer una mica més a l'Andrea, la monitora de menjador, i en Marc, el professor de religió. Finalment, ens posa al dia sobre el panorama youtuber, i ens parla de ciència: forats negres, viatges a la lluna...

Esperem que gaudiu tant d'escoltar els programes com nosaltres hem gaudit gravant-los. La classe de cinquè us dóna les gràcies per seguir-los i escoltar-los durant tot aquest curs.

El curs que ve, aquests nens i nenes passaran a nous projectes, i la nova classe de cinquè us seguirà mantenint al dia de les novetats.

Que passeu bon estiu!