Notícies

Activitats d'escola/Dilluns, 17 de juny de 2019

Festa de l'estiu 2019

Com cada any, La Salle Gràcia dona la benvinguda a l'estiu amb una festassa

Festa de l'estiu 2019

Aquest cap de setmana hem celebrat la ja tradicional festa de l'estiu, un esdeveniment que combina esport, convivència, jocs  i festa, i que fa les delícies tant de grans com de petits.

Enguany la festa s'ha celebrat en dos dies, cosa que ha permès gaudir al màxim de totes les activitats.

La jornada de dissabte, organitzada per l'AMPA de La Salle Gràcia i el nostre agrupament, Estrella del Nord, va començar amb un campionat d'escacs. L'alumnat de l'extraescolar d'escacs va demostrar la seva astúcia i els seus dots d'estratègia enfrontant-se a tothom qui s'hi va atrevir. Mentrestant, el pati es va omplir de jocs i activitats lúdiques en família: taller de ioga, treballs manuals, jocs de córrer...

Al migdia vam celebrar un dinar de germanor amb una espectacular paella que estava per llepar-se'n els dits!

La tarda de dissabte va donar pas a les activitats d'aigua. El dia es va ennuvolar una mica, però això no va impedir que agaféssim una bona mullena i ens ho passéssim pipa amb la festa de l'escuma i tirant-nos i saltant als inflables que vam instal·lar al pati.

Un concert infantil a càrrec del grup Grimpallunes i un berenar amorosit amb núvols de sucre va obrir la part musical de la festa, que va seguir amb el concert Proide, que enguany va convidar el grup Groovin' Time.

La vetllada va acabar amb una sessió de Karaoke on grans i petits van demostrar els seus dots lírics i musicals.

L'endemà, diumenge, l'escola va obrir les seves portes a l'esport. El nostre Club Esportiu havia organitzat una mostra de tots els esports que ofereix: judo, futbol sala, patinatge artístic, bàsquet i gimnàstica artística. A més a més, tothom qui va voler va poder provar algun d'aquests esports i mesurar les seves habilitats.

Durant tot el matí, els eixerits joves del nostre agrupament, l'Estrella del Nord, va oferir servei de bar durant tot el matí i ens va tenir amb la panxa ben plena!

Tot plegat va fer d'aquest cap de setmana una jornada memorable que ha donat pas a la que és l'última setmana de curs. Moltíssimes gràcies a tohtom per venir, i gràcies especials a l'AMPA, l'Estrella del Nord i el Club Esportiu per organitzar aquesta festassa. Ara ja podem dir: benvingut estiu!