Notícies

ESO i Batxillerat/Dilluns, 3 de juny de 2019

Gran èxit en l'estrena de la Bella i la Bèstia

Famílies, alumnat i professorat vam gaudir d'una representació espectacular

Gran èxit en l'estrena de la Bella i la Bèstia

Com ja és tradició, dins del projecte FAIG, la classe de 3r d'ESO ha dedicat tot l'any a preparar un espectacle musical. Ells mateixos preparen guió, decorats, vestuari i, per descomptat, posada en escena.

El repte d'enguany era representar el musical La Bella i la Bèstia. Per a fer-ho, van comptar amb la inestimable ajuda de l'orquestra de 2n d'ESO, i un bon nombre de secundaris i figurants de 1r d'ESO.

L'estrena va tenir lloc divendres passat, dia 31 de maig, al teatre de l'escola. Hi van assistir famílies i professorat de tots els cursos de l'escola, i tot plegats van gaudir com criatures. La representació va ser tot un èxit, i tot l'equip teatral va fer un paper immillorable.

Arribem a juny i a la recta final de curs, doncs, amb la dolça sensació que l'esforç paga la pena, i que entre tots podem crear coses màgiques i meravelloses. Sens dubte, per als nois i noies que van participar en aquesta representació, el moment quedarà en la seva memòria com un record ben brillant. Perquè, realment, l'escenari va brillar amb la seva feina.

Enhorabona a tot l'equip que ho ha fet possible!

Us deixem algunes fotografies de l'espectacle: