Notícies

C. Esportiu/Dilluns, 13 de maig de 2019

El Club Esportiu La Salle Gràcia recull grans resultats aquesta temporada

Els equips de gimnàstica i futbol sala es proclamen campions en les seves categories.

El Club Esportiu La Salle Gràcia recull grans resultats aquesta temporada

La feina ben feta, la constància i l'amor per l'esport estan donant molts bons resultats aquesta temporada.

L'equip A de gimnàstica artística passa a primera divisió

El passat dissabte 27 d'abril es va disputar la 3a fase de la Lliga de Clubs Iberdrola. L'Equip A, format per les gimnastes Ona Duart, Claudia Buxeda, Mar Olivé, Carlota Marti, Claudia Ayora, Nora Garcia, Lucia Gomez, Marina Esteve i Queralt Cerro, que ha estat competint a segona divisió, va aconseguir proclamar-se campió absolut de la Lliga de Clubs amb 45 punts i va aconseguir l'ascens directe a la Primera Divisió de cara a la pròxima temporada.

Així mateix, dins la classificació individual, les gimnastes de La Salle van aconseguir omplir el podi: Ona Duart (1a Classificada), Carlota Martí (2a Classificada) i Lucia Gómez (3a Classificada), seguides de Clàudia Ayora (4a Classificada), van encapçalar la classificació individual dins els 4 primers llocs.

L'equip Benjamí B mixt es proclama campió de lliga

Per un altre cantó, l'equip de futbol sala Benjamí B mixt ha fet una temporada fantàstica i s'ha proclamat campió de la lliga escolar del CEEB. Tant l'equip com el seu entrenador, l'Albert Luelmo, han treballat de valent, i la feina ha donat resultats!

La nostra més gran enhorabona a gimnastes, futbolistes i entrenadors/es. Seguiu així!