El Club de Gimnàstica La Salle Gràcia té com a objectiu formar i educar el nen/a mitjançant l'esport. Volem aconseguir que el nen no vegi l'esport com una simple activitat extraescolar, sinó com una manera d'unir-se i relacionar-se amb els seus companys, entrenadors, pares i escola.

Les nostres gimnastes a la fase final de la Copa d'Espanya 2017
Les nostres gimnastes a la fase final de la Copa d'Espanya 2017

Tot el Club esportiu i, per extensió, tota l’escola ens sentim honorats per aquestes distincions que ens esperonen a seguir treballant en la mateixa línia de sacrifici, humilitat i lliurament desinteressat pel bé dels nostres alumnes i esportistes.

El Club de Gimnàstica de La Salle Gràcia ofereix les següents categories:

Psycogim

Gimnastes de 4 i 5 anys que s’inicien amb conceptes de motricitat adreçats a la Gimnàstica.

Iniciació a la gimnàstica

Gimnastes entre 4 i 6 anys (petites), gimnastes de més de 8 anys (grans) que s’inicien en la modalitat esportiva, gimnàstica artística femenina.

Iniciació a la competició

Gimnastes entre 5 i 8 anys, que s’inicien en la modalitat esportiva, gimnàstica artística femenina i que competiran per primer cop aquesta temporada.

Nivell avançat

Gimnastes entre 7 i 11 anys, amb un nivell avançat i que tenen les condicions físiques idònies per assolir una projecció competitiva alta.

Promogym I i II

Gimnastes entre 8 i 12 anys, que tenen una base gimnàstica prèvia i que tenen possibilitats de competir a un nivell mig.

Promogym III i IV

Gimnastes de 12 a 17 anys que han competit amb anterioritat seguint una progressió gimnàstica i competitiva idònia.

Edat Escolar (Iniciació avançada)

Gimnastes de 7 anys en endavant, que s’inicien en la gimnàstica artística femenina i en el sistema de competició d’aquesta modalitat esportiva.