Té com a objectiu fonamental i genèric el de promoure la pràctica del bàsquet i la formació esportiva i humana dels/les jugadors/es. Com a objectiu tenim també el de mantenir l'equip sènior en la categoria més alta possible per tal que serveixi d'estímul i horitzó als/les jugadors/es joves del club.

Valors com l'esperit de sacrifici, l'esforç personal, l'afany de superació, el companyerisme, el saber compartir, el saber assumir la part de responsabilitat en els èxits i en els fracassos, es treballen molt especialment, conscients que fer bons/es esportistes vol dir també formar persones i ciutadans/es plenament responsables.

El club ha experimentat un creixement espectacular d'equips de base. El treball amb la pedrera és molt valorat, per això al club li interessa especialment disposar d'entrenadors/es prou qualificats/des per ajudar a tots/es els/les jugadors/es a millorar dia a dia les seves qualitats tècniques. Tots plegats hem aconseguit arribar a la nostra maduresa com a grup i a mantenir les nostres senyes d'identitat transmetent valors esportius i personals.

El nostre Club ha estat sempre a un bon nivell competitiu i hem tingut la sort que a la nostra escola s'han format esportistes importants, fet destacable per seguir treballant amb la mateixa il·lusió i motivació.