La proposta d’activitats extraescolars en l’àmbit esportiu a La Salle Gràcia es centralitza sota el paraigüa del Club Esportiu. Això ens permet participar de competicions i lligues des de l’entorn més proper del centre a l’àmbit comarcal, provincial, nacional i estatal. A més, el seu lligam amb l’escola fa que l’esport es practiqui des dels valors recollits en el caràcter Propi: l’amistat, la responsabilitat, el treball en equip, el respecte i la convivència.

La Salle Gràcia ofereix compta amb les següents seccions esportives:

A nivell esportiu, el Club potencia una organització, basada en el grup d'entrenadors que constitueixen el cos tècnic del club, una estructura d'equips i un calendari de competició que garanteixin el nivell de progressió de tots les alumnes que integren el projecte.

A més de mantenir l'alt nombre d'esportistes, que asseguren una excel·lent pedrera, el treball a nivell competitiu és intens i productiu. Tant en nivell individual com en conjunts la secció ha collit al llarg de la història grans resultats.

El Club Esportiu La Salle Gràcia es membre del CEEB, Consell de l'Esport Escolar de Barcelona. Al vídeo dels 40 anys del CEEB on ens van demanar de participar, el nostre jugador de futbol Gerard Fernandez Martinez va ser el representat del Club Esportiu La Salle Gràcia.