Àrea empresarial

Administració i finances (doble titulació)

PresencialSemipresencialDualOn line

RESERVA AVUI LA TEVA PLAÇA – NOMÉS 8 DISPONIBLES !!

¿Vols ser d'auditor de comptes? ¿t'agradaria portar la comptabilitat, els recursos humans, i l'administració d'una empresa? ¿et motiva gestionar les finances empresarials? ¿que tal se't dóna l'atenció al client, la fiscalitat, la comunicació, el business english…?.

Amb aquest cicle formatiu podràs treballar en administració o gestionar una petita i mitjana empresa. Tant si vols dedicar-te a les compres, com al servei d’atenció al client, com a la gestió de recursos humans o treballar en l’àrea de comptabilitat i finances, aquests estudis et serviran per posar les bases sobre les quals construir una carrera professional en el món de les finances, l’administració o la gestió.

El títol en administració i finances ofereix la competència per organitzar i executar les operacions de gestió i administració en els processos comercials, laborals comptables, fiscals i financers de una empresa pública o privada, aplicant la normativa vigent i els protocols de gestió de qualitat, gestionant la informació, assegurant la satisfacció del client i/o usuari i actuant segons les normes de prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental.

Administració i finances es pot cursar en les modalitats presencial, semipresencial i DUAL (VÍDEO).

Metodologia FLIPPED CLASSROOM

Mai has vist un mètode d’aprenentatge com el nostre, un sistema basat en l’alumne, on les classes es fan de forma invertida Flipped Classroom. Un sistema ple de recursos per maximitzar i personalitzar l'aprenentatge. Vine a La Salle i coneix aquest mètode innovador i els seus resultats, et sorprendran!!

Títol en finalitzar els estudis

Tècnic superior en Administració i finances (Publicat al RD 1584/2011, de 4 de novembre, pel qual s’estableix el títol de Tècnic superior en Administració i finances).

Expedit pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Centre Autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Àmbit professional i de treball

Un professional en Administració i Finances exerceix la seva feina en oficines de tot tipus d'empreses (empreses grans, petites i mitjanes, bancs, corredories d'assegurances, despatxos professionals), i també a l'Administració pública, entre d'altres.

Sortides professionals

Un titulat en Administració i Finances és un professional polivalent i adaptable a qualsevol tipus de feina administrativa o de gestió en una petita i mitjana empresa.

A més a més, aquests estudis et serviran també com a preparació per optar a una plaça a la administració pública, per treballar en una empresa d’assegurances o fins i tot per saber tot el que necessitaràs si algun dia vols emprendre pel teu compte un petit negoci.

I despres...

Una vegada tinguis el títol superior en Administració i Finances pots:

  • Continuar estudis en un grau universitari.
  • Fer un altre cicle formatiu (amb convalidacions).
  • Crear o treballar per a una empresa (inserció laboral elevada).

Més informacióLogo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/ca/cfgs/empresa/administracio-finances

© 2020 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.