Opinió sobre projectes d'edificació

Fer el Grau Superior de PE a La Salle Gràcia ens beneficia personalment a cada un de nosaltres ja que som un grup reduït d’alumnes i tenim més atenció i ajuda dels professors, això ens fa estar més atents, aprendre més i que ens agradi el que fem. També ampliem l’aprenentatge fent sortides per entendre millor i practicar més sobre el que aprenem dia a dia.

Albert trallero

Opinió sobre projectes d'edificació

Realitzar el Grau Superior de PE a La Salle Gràcia és una forma de conèixer realment les funcions que realitza un professional en arquitectura. Surts preparat per realitzar una feina de tècnic molt ben qualificat i en el cas de voler seguir estudiant, t’assessoren i tens la possibilitat de treballar d’allò que t’agrada i estàs estudiant. S’obren portes en el món laboral que amb d’altres estudis no s’obririen.

Adrià Sánchez

Opinió sobre projectes d'edificació

El meu cas és una mica especial, no accedia directament de Batxillerat ni de cap tipus de Prova d’Accés; venia directament de cursar el primer curs d’Arquitectura.

L’Universitat és un món totalment diferent al que fins aleshores estava acostumada; nous hàbits, nova ciutat, nous amics… però sobretot, noves formes de fer classes per part del professorat. Això va repercutir negativament amb el meu rendiment acadèmic. Sabia que em volia dedicar a aquest món, però veia que repetir la majoria d’assignatures encara em desmotivava més. És per això, que em vaig informar del Cicle de Grau Superior de La Salle Gràcia i em vaig matricular.

Crec que va ser una de les millors eleccions que he fet fins aleshores; el desenvolupament de les assignatures per part del professorat era similar a les del Batxillerat, però, aprenent els fonaments principals de l’Arquitectura. A part, el grup d’alumnes era reduït, per la qual cosa, ajudava a que el professorat fos més pròxim. A segon, fins i tot vaig tenir l’ocasió de poder fer pràctiques en un despatx.

Actualment, estic cursant el Projecte Final de Carrera a La Salle (Universitat Ramón Llull).

Núria Mesalles Montoy