L’Associació és una entitat socio-cultural sense afany de lucre. El nostre objectiu és potenciar les relacions entre els antics alumnes dels dos centres La Salle que han funcionat al barri: La Salle Gràcia (des de 1892) i l'Escola Josepets (1912-1968).

L'associació s’organitza sota el paraigües del Consell Coordinador d’Antics Alumnes ARLEP que, a la vegada, participa de la Unió Mundial d’Antics Alumnes Lasal·lians (UMAEL). Els compromisos que emprenen aquestes organitzacions més enllà del seu entorn són la cooperació per al desenvolupament (PROIDE), la formació lasal·liana i el projecte social.

Donem suport i col·laboració a La Salle Gràcia en la seva acció educativa i en la seva integració al barri, per tal de mantenir les cotes de participació i popularitat què hem gaudit durant la nostra història.

Per assolir aquesta fita, disposem de quatre àrees de actuació: social, cultural, esportiva i de lleure.

Activitats

En el moment present mantenim dues activitats destacades amb força repercussió al barri:

  • La cavalcada dels carters reials (4 de gener)
  • Les competicions de bàsquet (3X3), a mitjans d’agost, durant les Festes de Gràcia.

Aquestes activitats serveixen per a potenciar la relació amb La Salle com a Institució, així com amb el professorat, la comunitat de germans, l’AMPA o els joves, a l’hora que potencien l’organització de diverses iniciatives i activitats en favor de la comunitat educativa.