Propers esdeveniments

Cicles formatius/La Salle Gràcia, Plaça del Nord, 14 , dimarts, 18 d'abril de 2017

La Salle Gràcia acull el II Fòrum Professional de LIDL per a estudiants

El proper dimarts, 18 d'abril, l'escola acollirà la segonda edició d'aquest fòrum amb l'objectiu de donar a conèixer la Formació Professional Dual i oferir eines per a la inserció al mercat laboral

La Salle Gràcia acull el II Fòrum Professional de LIDL per a estudiants

Vols estudiar, aprendre i crèixer professionalment en LIDL?

LIDL és una empresa compromesa amb el model dual d'ensenyament en la formació professional i vol donar una oportunitat a tots els estudiants de formar-se en el sector de la distribució.

Per aquest motiu, ha organitzat el Segon Fòrum Professional LIDL per a estudiants, que té com a objectiu explicar a alumnes de Batxillerat en què consisteix la Formació Professional Dual i quines són les seves avantatges. A més, d'aquest taller d'orientació professional, també ha organitzat una visita guiada per als seus establiments, una taula rodona amb experts i altres sorpreses que ha preparat.

Aquest tipus de FP, encara poc implementat a Espanya, permet estudiar i, al mateix temps, realitzar pràctiques remunerades en aquesta entitat en plena expansió. Es tracta, doncs d'una gran oportunitat per a molts joves de formar-se, adquirir experiència i entrar en el mercat laboral gradualment.

Com inscriure's

  • Pots inscriure't fins el 17/03/2017 enviant un e-mail a formaciodual@lidl.es.
  • No t'ho perdis! El proper dimarts, 18 de març t'esperem a La Salle Gràcia (Plaça del Nord, 14 Barcelona)
  • Podràs arribar en metro: Lesseps - Fontana i Joanic
  • Autobús: 22 - 24 - 27 - 28 - 31 - 32 - 39 - 55 - 74 - 87 - 92 - 114 - 116
  • T’esperem el 18 d’abril a La Salle Gràcia!