Propers esdeveniments

L'Escola/Plaça del Nord, 14 , divendres, 13 de gener de 2017

Punt Verd Mòbil Escolar (PVME)

El proper divendres, 13 de gener, vindrà a l'escola el Punt Verd Mòbil Escolar (PVME) per recollir tots els residus especials que es poden anar portant al llarg d'aquests dies

Punt Verd Mòbil Escolar (PVME)

En el marc del programa Escoles + Sostenibles, abans Agenda 21 Escolar, del que La Salle Gràcia forma part des de l'any 2010, aquest divendres hi haurà la recollida de material de reciclatge per part del Punt Verd Mòbil Escolar.

Entre la gran varietat de residus que cada dia generem, tant a casa com a l'escola, hi ha altres categories denominades residus especials, reutilitzables o reciclables

Quins materials es poden considerar residus especials?

Es tracta d'aquells residus i deixalles que, per la seva composició, no s'han de llençar en els contenidors habituals del carrer, sinó que han de seguir un canal especial de recollida i tractament per tal d'evitar que generin problemes mediambientals.

A continuació, es detalla la llista de residus que es poden portar al Punt Verd Mòbil Escolar:

[Títol de la imatge]

No s'accepten residus voluminosos (per exemple, mobles), ja que per aquest tipus de residus l'Ajuntametn de Barcelona disposa d'un servei de recollida específic.

Durant aquesta setmana, es poden anar portant tots els residus convenients, que s'aniran acumulant fins que el proper divendres, el Punt Verd Mòbil Escolar realitzi la recollida.