Propers esdeveniments

Notícies/La Salle Gràcia, diumenge, 19 de febrer de 2017

Quarta Passejada en Roda Petita

El pròxim diumenge 19 de febrer a les 11h tindrà lloc la quarta edició de la passejada solidària en roda petita al barri de Gràcia emmarcada dins dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Malalties Minoritàries (el 28 de febrer).

Quarta Passejada en Roda Petita

L'activitat solidària té com a finalitat donar a conèixer la síndrome X Fràgil, que és un trastorn genètic de tranmissió familiar lligat al cromosoma X que la pateixen 2 de cada 4.000 nens i 1 de cada 6.000 nenes.

Es pot participar a la passejada amb qualsevol vehicle de roda petita (monopatí, patinets, patins, bicicleta, etc) pel barri de Gràcia i està oberta a totes les famílies de l’escola La Salle Gràcia, famílies de l’Associació Catalana Síndrome X Fràgil i a la població en general.

La sortida (11h) i l’arribada (13h) serà des del col·legi La Salle de Gràcia (Plaça del Nord, 14 de Barcelona) i el circuit serà de 3,5 Km pel barri de Gràcia. El 100% dels beneficis obtinguts aniran destinats a l'Associació Catalana Síndrome X Fràgil.

Inscripcions:

  • Adult: 5 €
  • Infant (menys de 7 anys) individual: 3€
  • Pack familia 2 adults + 3 infants: 18€

Compra d'entrades:

Amb el formulari imprès després d’inscripció on constarà nº de la mateixa, Efectiu: Diners a l’administració de La Salle Gràcia o Ingrés o transferència al compte:

2100 / 1006 / 52 / 0200034242 indicant el número de l’inscripció.

També pots comprar ja la teva entrada fent click en el següent botó:

Compra aquí tus entradas
ticketea