Propers esdeveniments

Activitats solidàries/Escales Reials, Mollet del rec, Port de Cambrils, diumenge, 16 de desembre de 2018

Llum de la Pau 2018

Som la clau per la pau. Que la flama no s'apagui!

Llum de la Pau 2018

Cada any abans de Nadal, els Minyons Escoltes i Guies d’Àustria viatgen Betlem i allà encenen una espelma. Un cop han retornat a Viena, es celebra un acte ecumènic on, d’aquesta primera espelma, se’n n’encenen centenars d’altres, a través de les quals la flama es va escampant arreu del món, simbolitzant la pau que esperem que arribi a tots els racons del nostre planeta.

Enguany, la llum de la pau de Betlem arriba a Catalunya aquest diumentge, dia 16 de desembre, i es celebrarà un acte per a repartir aquesta llum arreu del nostre territori. Sota el lema "som la clau per la pau", l'acte d'aquest diumenge es centrarà en la responsabilitat que hem de tenir tant individualment com en grup per treballar per la pau: Hem de ser constructors de pau en el dia a dia i vetllar perquè les nostres actituds en el dia a dia siguin promotores d’aquesta pau.

La trobada serà a Cambrils, a les Escales Reials, Mollet de rec, Port de Cambrils (Baix Camp), i el nostre esplai Estrella del Nord hi serà en representació de La Salle Gràcia.

T'agradaria participar a l'acte? Contacta amb nosaltres i t'informarem de l'hora i lloc de la quedada:

Informació pràctica

Lloc, dia i hora:

  • - Diumenge, 16 de desembre del 2018 a les 18:00h
  • - Escales Reials, Mollet del rec, al Port de Cambrils (Baix Camp). 

Sortida des de Barcelona: