Propers esdeveniments

Pastoral/Plaça del Nord 14, dissabte, 8 de maig de 2021

Pujada a Peu a Montserrat 2021

Aquest any, una PAPAM diferent, però plena de natura i companyonia com sempre!

Pujada a Peu a Montserrat 2021

Arriba la 44a Pujada a Peu a Montserrat!

Cada any, el primer cap de setmana de maig, totes les escoles de La Salle Catalunya es troben en una experiència col·lectiva plena de natura, germanor i esport. Alumnes, professorat i famílies caminen fins al monestir de Montserrat des de les seves respectives escoles, i ens trobem a dalt per celebrar la família lasal·liana.

Enguany, per raons evidents, la PAPAM no la podrem celebrar tots junts, però volem que l'experiència sigui igual d'engrescadora i que puguem gaudir de la natura i de la companyia del camí.

És per això que la PAPAM 2021 ve amb una pila de propostes que faran que, tot i la distància, la companyonia arribi a tots els membres de la família lasal·liana igual que sempre.

Per començar, us podeu baixar l'aplicació mòbil de la PAPAM. La podeu trobar buscant PAPAM21 al vostre telèfon mòbil. Allà hi trobareu una pila de propostes per gaudir de la PAPAM d'aquest any.

La principal, evidentment, és que caminem junts, encara que estem a llocs diferents! Per això, a l'app hi trobareu diverses rutes que podeu fer sortint des de La Salle Gràcia: l'ermita de Sant Medir, el turó del Carmel... tot d'entorns plens de natura, i a tocar de l'escola!

Aquesta aplicació, a més a més, ens servirà estar connectats i que la caminada d'enguany sigui tan participativa com sempre!

Voleu saber més? En aquest vídeo trobareu tota la informació sobre la PAPAM d'aquest any:

Ens farà molta il·lusió veure les vostres caminades! Si feu fotos i les pengeu a les xarxes, podeu fer servir el hashtag #Papam21 i etiquetar les xarxes socials de l'escola!

Què us sembla, caminem junts?