Revista Gràcia Plena, núm. 23

A diferència d’escoles en que l’estil educatiu es fixa en una cursa frenètica a potenciar la competitivitat i d’altres en que qualsevol exigència és vista com una agressió a l’alumne/a, a La Salle Gràcia ens agrada passar els dies del nostre curs escolar en l’acompanyament individual de cada un dels nens, nenes i joves que les famílies ens han confiat.

Perque cada un d’ells és singular. Perque cada un d’ells ens ajuda a aprendre mentre ell/a aprèn. Perque en el món dels valors, no hi ha sentit únic, sinó que la xarxa de relacions que establim ens fa millors persones a tots plegats i la informació no va en una sola direcció.

Educar no és una competició ni una funció pública. A La Salle Gràcia volem treure el millor de cada alumne/a tant si el potencial el té amagat com si és una persona brillant dins i fora l'aula.

I com que la relació és càlida, humana i respectuosa entre docents i estudiants convivim amb una sensació de singularitat que fa de la nostra tasca un curs diferent a cada any que passem.

Si repasseu el seguit de vivències que, en només tres mesos, hem experimentat fora l'aula, m’entendreu millor.

Joan Such i Llop
Director de La Salle Gràcia