Notícies

El Nadal 2017 dels petits de l'escola

Divendres, 22 de desembre de 2017

El 22 de desembre ja és entre nosaltres i ja han passat 3 mesos des que vam encetar el curs. I com no pot ser d'una altra manera, ha arribat el moment de recordar l'època en la qual ens trobem i la importància que té per nosaltres l'Advent i el Nadal.

És per aquest motiu que, amb l'alegria i la joia de recordar un any més, el naixement de Jesús, ens hem trobat a la capella de l'escola totes les etapes de l'escola, des d'Infantil, fins a Secundària. En un moment de trobada, hem volgut reflexionar sobre el sentit del Nadal, .

A través d'aquest moment de reflexió, també hem volgut recordar aquell tret tan diferencial de la nostra escola, la solidaritat, tot recordant les diferents campanyes dutes a terme en aquestes dates.

Per últim, no podia faltar la tradicional cantada d'alguna nadala conjunta, assajada i duta a terme en els respectius Festivals de Nadal o en algun altre moment d'aquests dies tan nostrats, així com la felicitació amb una bona encaixada de mans o una bona abraçada entre tots i totes.

Alguns moments compartits dels actes nadalencs amb els més petits de l'escola!

BON NADAL I ANY NOU 2018

RECORDATORI: el dia 4 de gener, esteu convidats a la cavalcada de Carteres Reials de Gràcia, en la què, com cada any, l’AMPA de la nostra escola hi organitza una carrossa pels petits i la col·laboració amb la figura del Carbonilla que tanca la rua.

[Títol de la imatge]Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/918

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.