Notícies

L'Encesa Solidària de PROIDE 2017

Dimarts, 19 de desembre de 2017

El passat 13 de desembre vàrem celebrar a la Salle Gràcia la 8a Encesa Solidària. Un acte que, com bé sabeu, dur a terme tots els esforços possibles per poder recaptar fons econòmics per la fundació PROIDE, la ONGD de la Salle, enguany pels projectes cooperatius amb Perú. Va ser un acte emotiu, ple de moments pel record i que va comptar amb dos convidats d'excepció. Per una banda, els Trons del Baró, grup que ens va amenitzar amb la seva batucada bona part de l'acte. Per altra banda, el cor de noies Cantabile, finalistes del concurs de TV3 "Oh Happy Day" que van demostrar, un cop més, la seva implicació amb tots nosaltres i amb el projecte solidària de PROIDE amb les seves increïbles veus, aportant aquell toc nadalenc, de pau i fraternitat, amb les seves cançons.

A tots dos grups, volem expressar un cop més la nostra gratitud per la seva gran col·laboració.
L'acte, ple de llum a través de les espelmes solidàries que es podien comprar a l'escola i a la paradeta muntada per PROIDE, va ser tot un èxit solidari, ja que tots els beneficis obtinguts ajudaran a infants i joves del Perú a poder obtenir beques escolar i ajudar-los així en el seu creixement i desenvolupament personal i educatiu.

A totes les persones que us vau aplegar us volem donar el nostre més sincer agraïment des de l'escola i des de PROIDE: Moltes gràcies!!Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/917

© 2018 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.