Notícies

Campanyes Solidaries per Nadal 2017

Dimecres, 20 de desembre de 2017

Nadal és sinònim de moltes coses i des de La Salle Gràcia tenim molts accents posats en multitud d'activitats, festivals i trobades. Però sí una cosa tenim interioritzada des dels més petits de la casa, fins els més grans, és que l'Advent i el Nadal són sinònims de solidaritat, fraternitat i servei.

És per aquest motiu que hem treballat en diverses campanyes solidàries durant aquets mes de desembre, com són:

 • Banc d'Aliments i Càritas Parroquial

  Ambdues entitats treballen juntes per poder cobrir les primeres necessitats d'aquelles persones que més ho necessiten. Per això, des de l'escola hem recollit qualsevol tipus d'aliment per ajudar-los.Un any més, els alumnes han après que amb molt poc per part de tots es poden fer coses molt grans. La solidaritat i el compromís de tot l'alumnat i els familiars han estat claus per assolir aquest èxit, en benefici de les persones que més ho necessiten.

 • Fundació Comtal

  Aquesta entitat ajuda a nens i joves desarrelats i de difícil inserció social. Per aquest motiu hem atès la demanda de poder oferir motxilles per anar d'acampada, completament noves, per així poder oferir i dotar de les mateixes oportunitats que podríem gaudir nosaltres mateixos.

 • PROIDE

  A través de l'ENCESA SOLIDÀRIA i en col·laboració amb el Perú, o també amb la realització del Record Guiness sobre el Pols Solidari, hem seguit demostrant el nostre compromís ferm amb la nostra ONGD.

Un cop més, La Salle Gràcia ha demostrat el seu bon estat de forma en matèria solidària.

Gràcies, gràcies i gràcies!Logo La Salle

  La Salle Gràcia

 • Plaça del Nord, 14
  08024 Barcelona
 • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/916

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.