Notícies

Curs embarcat SSS Port de Barcelona

Divendres, 24 de novembre de 2017

Us escric per a donar la meva visió personal en quant a la realització del curs Embarcat Barcelona-Gènova-Barcelona realitzat els dies 17, 18 i 19 de novembre de 2017, al Port de Barcelona i al Port de Gènova i en el que hi van participar 4 alumnes del Cicle de Comerç Internacional de 2n curs de La Salle Gràcia.

    El curs realitzat es va iniciar el divendres 17 amb la recepció del alumnes provinents de 5 centres en els que s'imparteixen Graus Superiors al Port de Barcelona, realitzant una visita marítima al mateix Port.

Es va realitzar l’embarcament a un ferri ROROPAX de GNV destinació Gènova, on es va iniciar la formació teòrica i pràctica amb els alumnes distribuïts en 6 grups de 6 persones cadascun. Vam arribar a Gènova el dissabte 18 al matí, on es realitzà la visita marítima al Port de Gènova, es va fer una parada per dinar i es tornà al ferri per a veure en directe el procés de càrrega i estiba del vaixell. Es va sortir a primera hora de la tarda de tornada cap a Barcelona amb hora d'arribada el diumenge 19 al migdia.Al llarg del recorregut marítim, es van realitzar un seguit de presentacions teòriques amb aplicacions pràctiques i tècniques en operacions i logística en grup.

L’objectiu final és el desenvolupament i defensa davant de jurat tècnic (composat pels formadors dels centres participants, Director del SSS del Port de Barcelona i Director Tècnic del Port de Barcelona entre d’altres) d'un pressupost de licitació pública complerta de transport internacional intermodal.

En el transcurs del curs els alumnes han hagut de compenetrar-se en equips de treball formats per persones totalment desconegudes, aportar els seus coneixements tècnics i posar en comú la seva feina per a aconseguir en un temps molt ajustat una presentació competitiva tant tècnicament com econòmicament.Indicar com a colofó que en el grup adjudicatari de la licitació hi havia una alumne del nostre centre.

Personalment voldria felicitar tant als alumnes que van assistir per la gran feina realitzada com per al seu comportament, del tot exemplar. Per una altre banda vull expressar el meu orgull de formar part del col·lectiu dels professors de La Salle Gràcia, donat que el fruit de la gran feina feta per tots ha quedat palesa en els resultats obtinguts en aquesta experiència.

Gràcies a tots i bona feina! Rafael Espinosa

[Títol de la imatge]Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/896

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.