Notícies

Preparats per a La Marató 2017 i la Campanya Solidària #1origami1euro

Dilluns, 4 de desembre de 2017

Un any més, la Salle Gràcia vol participar de la col·laboració amb la Marató de TV3. Enguany, sota la lluita contra les malalties infeccioses, hem volgut seguir mantenint el nostre compromís a la cita i hem participat d’ambdues maneres:

  1. Per una banda, l’alumnat de Secundària i Cicles Formatius, han participat de les xerrades de sensibilització a càrrec de la Berta Novel, qui ens ha pogut fer entendre com actuen les malalties infeccioses i com es poden tenir una bona prevenció i cura d’aquestes.
  2. Tanmateix, tota l’escola i tots aquells qui ho vulguin, poden participar en la campanya #1origami1euro. En ella, tots aquells que ho vulguin, des de casa, poden decorar un paper de la manera més original possible i crear una grua, tot fent papiroflèxia o origami en japonés. Cada grua representarà UN donatiu d’UN euro. Així doncs, tants origamis com siguem capaços de crear, tan gran serà el nostre donatiu a la Fundació de la Marató de TV3.

Un cop més, tota la comunitat educativa, petits i grans, units per un compromís solidari ferm! Perquè sabem que, junts, som MOLT MÉS!Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/885

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.