Notícies

La Salle Gràcia celebra la festivitat de La Mercè

Dimarts, 26 de setembre de 2017

Aquest divendres, 22 de setembre, La Salle Gràcia va acollir la festivitat de la Mercè amb multitud d'activitats educatives per als més petits de l'escola.

A Educació Infantil, per celebrar la festivitat, tots els nens i nenes van decorar les aules amb unes banderoles fetes per ells mateixos. Degut a que el temps no va acompanyar gaire, la festa es va celebrar a l'aula de música, on les mestres havien preparat tres pinyates plenes de regalets per als infants. Tots ells les van rebre molt emociants i amb una gran sorpresa! Per finalitzar aquest gran dia, tots els nens i nenes van menjar una coca de forner deliciosa amb xocolata i suc i ban acabar ben tips!

A Educació Primària, el dia va començar amb una reflexió matinal especial dedicada a la figura de la Mercè i va continuar amb una gimcana multitudinaria per l'escola. Però abans de començar amb la prova i el repte plantejat pels mestres i les mestres, els alumnes van haver de formar 15 grups, al pati blau de l'escola, segons el color de les targetes que cada professor va repartir a cadascun d'ells.

Un cop formats, cada grup havia de trobar diferents imatges relacionades amb els actes de la festivitat per formar un mural conjunt sota el lema l'Alegria de la Mercè, la meva. Al finalitzar la gimcana, la festivitat va continuar amb dues danses i una gran xocolatada amb melindros.

A continuació, deixem un tastet d'aquest gran dia a l'escola!Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/780

© 2018 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.