Notícies

La Salle Gràcia participa com a centre pilot en el programa d'educació emocional de l'ASPB

Dimarts, 5 de setembre de 2017

L'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) lidera el programa que es portarà a terme durant aquest nou curs 2017-2018

L'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha desplegat, des de fa uns anys, programes de promoció de l'educació emocional a escoles de Barcelona per aconseguir la col·laboració de docents. L'entorn escolar està identificat com un dels més importants per treballar en aquest camp. Les seves aplicacions han demostrat que reforçar les habilitats de socialització en etapes primerenques i la intel·ligència emocional dels professors, és un factor de prevenció del fracàs escolar, el bullying i millora la convivència a les aules.

En definitiva, l'educació emocional afavoreix el creixement integral dels nens i nenes, ajuda als més petits a ser pacients, participatius, empàtics i entendre les emocions.

Per aquest motiu, els mestres de l'etapa d'infantil de La Salle Gràcia participaran aquest curs 2017 - 2018 en aquest programa per tal d'elaborar un document comú per introduir a les aules l'educació emocional.

Durant aquesta primera setmana de setembre, l'equip d'educació infantil s'està formant en aquest àmbit per tal de dur a terme aquesta experiència pilot durant el curs 2017-18.Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/748

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.