Notícies

Cicle inicial de Primària gaudeix d'unes colònies medievals a El Collell

Dimecres, 7 de juny de 2017

Al llarg dels dies 7, 8 i 9 de juny, els nens i nenes de 1r i 2n de Primària s'han endinsat de valent en el món dels cavallers, artesans, druides trobadors, camperols i bufons descobrint quins secrets amaga l'època medieval a la casa de colònies El Collell, a Santa Maria de Corcó.

Tot l'alumnat ha gaudit de multitud d'activitats lúdiques relacionades amb el món medieval. Han descobert com es vivia, quins eren els principals oficis i com s'estructurava la societat en aquella època, entre d'altres molts aspectes!

A més, han fet d'artesans, han realitzat jocs medievals, han rebut al drac Puffy que els hi ha demanat la seva ajuda per aconseguir ser uns autèntics cavallers i han fet de druïdes, buscant plantes i herbes pel bosc i coneixent l'entorn!

També s'han entrenat com autèntics cavallers, els veritables senyors de l'època medieval, superant proves i practicant el tir amb arc, entre d'altres

superem proves, correm, fem dinàmiques i mica en mica, a mesura que avancem amb èxit en aquesta aventura anem aconseguim les peces per convertir-nos en autèntics cavallers. Prepareu les càmares...perquè acabem l'entrenament de cavallers amb tirolina! Han estat unes colònies medievals fantàstiques per comencar a acomiadar aquest curs escolar i donar la benvinguda a les vacances!Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/706

© 2018 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.