Notícies

Els nens i nenes de 4t de Primària reben la Primera Comunió

Diumenge, 21 de maig de 2017

El centre acompanya als alumnes en el camí vers la primera comunió preparant-los amb la catequesi

La Primera Comunió és un esdeveniment molt especial situat dins del projecte de Pastoral de l'escola. Per aquest motiu, el centre acompanya als alumnes en aquest camí vers aquesta celebració, preparant-los amb la catequesi.

La catequesi de comunió

Durant dos anys de preparació, iniciant-se a 3r de Primària i finalitzant a 4t de Primària, l'escola apropa als nens i nenes a la vida de Jesús i les seves actituds, al coneixement principal de la realitat eclesial i a una vivència de la fe cristiana per preparar-se pel sagrament de la Comunió.

Els pares també col·laboren i participen activament en alguns moments del procés per viure la seva fe.

Aquesta catequesi està organitzada conjuntament amb la Parròquia de Sant Joan de la Vila de Gràcia.

Els objectius principals són aprofundir en la formació cristiana dels infants, acompanyar el seu creixement de Fe i acompanyar les famílies en la tasca de l’educació en la Fe dels seus fills.

Celebració de la Primera Comunió

Finalitzada la preparació, el passat diumenge, 21 de maig, els infants de 4t de Primària van rebre la Primera Comunió a la capella de l'escola, oficiada pel rector, Jordi Carreté.

A aquesta celebració tan especial, van assistir els familiars dels alumnes que la van rebre, els seus companys de 3r de Primària que enguany estan realitzant el primer any de catequesi i els professors d'aquesta etapa.Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/685

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.