Notícies

Crònica del partit de fútbol sala Benjamins Montserrat Xavier vs Salle Gràcia

Dimecres, 10 de maig de 2017

RESULTAT FINAL: 4-1.

SUPERATS

Avui l’equip jugava per ser campió, el partit més important de la temporada, però el resultat va ser nefast, 4 a 1 en contra fent que Montserrat Xavier sigui merescudament el nou campió de lliga.

En el primer quart van entrar el Joel, l’Ignasi, l’Oriol, en Fèlix i el Pol de porter. L’equip va sortir adormit i una mica despistat, fruit d’això, un mal entès a la sortida d’un córner entre el defensor i el porter va fer que arribes el primer gol, un gol olímpic. En la següent jugada, la mala sort es va cebar amb la Salle, ja que el nostre porter es va lesionar en la jugada del segon gol. 2-0 als 5 minuts de partit,.

L’Albert va haver de posar l’Arnau de porter, modificant el plantejament del partit.

En el 2n quart van començar l’Eloi, l’Àlex, el Joel, l’Aran i l’Arnau de porter. Els jugadors van reaccionar amb bones triangulacions i amb bones parades de l’Arnau. Gràcies a això va arribar el gol de la Salle en una bona definició de l’Àlex.

El 3r quart va ser la sentencia per la Salle. Van jugar l’Eloi, l’Ignasi, el Fèlix , l’Oriol i l’Arnau. L’equip rival amb una forta pressió a la sortida de pilota. Això feia que les parets entre els nostres jugadors no funcionessin. Fruit d’això, en dos contraatacs la Salle va rebre dos gols més.

En el darrer quart van entrar l’Àlex, el Joel, l’Oriol, l’Aran i l’Arnau. En l’últim quart els nostres jugadors van lluitar per trencar la forta pressió del rival però l’esforç no va tenir recompensa. Destacar la bona actuació de l’Arnau. Tot i la derrota els jugadors van demostrar estar molt units, implicats i van felicitar al campió demostrant un gran “fair play”.

Un bravo per l’afició!

MARCADORS PARCIALS

 • 1r Quart: 2-0
 • 2n Quart: 2-1
 • 3r Quart: 4-1
 • 4t Quart: 4-1

GOLEJADORS SALLE

 • Àlex Surtis (1 gol)Logo La Salle

  La Salle Gràcia

 • Plaça del Nord, 14
  08024 Barcelona
 • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/649

© 2018 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.