Notícies

Els alumnes de 4t de Primària coneixen la Barcelona modernista en el Quadrat d'Or

Divendres, 12 de maig de 2017

Aquesta sortida forma part d'un projecte que es duu a terme a tota la primària per fomentar visites de caire artístic i donar a conèixer el Modernisme català als alumnes.

El 12 de maig, els alumnes de 4t de primària van anar a conèixer l'anomenat "Quadrat d'Or", el qual acull un ric patrimoni modernista català de començament del segle XX, situat en el cor de l'Eixample de Barcelona.

Els nens i nenes de 4t han pogut gaudir d'una visita guiada per la Casa Milà, coneguda com “La pedrera”, d’Antoni Gaudí on han realitzat una activitat anomenada “L’habitació secreta”, que els hi ha ajudat a entendre la Barcelona de principis de segle.

Un cop acaba l’activitat, s'han dirigit a veure els diferents edificis modernistes que conformen el “Quadrat d’Or”, la Casa Batlló, d'Antoni Gaudí i Cornet, la Casa Amatller, de Josep Puig i Cadafalch, la Casa Lleó Morera, de Lluís Domènech i Montaner per acabar, de camí de tornada a la Casa Terrades (coneguda com la Casa de les Punxes).

Acompanyants per un temps esplèndid han conegut el món màgic del Modernisme podent gaudir de prop de les meravelles d’aquest moviment arquitectònic: l’originalitat de les formes, la bellesa de la ceràmica, els detalls de la decoració, els guarniments vegetals...

Ha estat una experiència única!Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/644

© 2018 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.