Notícies

Els alumnes de 4t de Primària participen en el projecte Cantània, a L'Auditori de Barcelona

Dimarts, 9 de maig de 2017

La cantata d'enguany és "La nit dels malsons" i ha estat interpretada per 800 nens i nenes d'escoles de Barcelona

Un any més, els alumnes de 4t de Primària han participat en el projecte Cantània, de l'Auditori de Barcelona, durant aquest dimarts, 9 de març.

L'edició d'enguany es titula "La nit dels malsons",escrita per Marta Buchaca i comporta per Àlex Martínez, i tots els nens i nenes de l'escola han cantat amb 800 alumnes d'altres escoles a la Sala 1 de l'Auditori.

Image

Sobre Cantània

Cantània és una creació del IMEB de l'Ajuntament de Barcelona i, en l'actualitat, està organitzada i produïda per L'Auditori de Barcelona.

Image

Des de 1989, cada any s'encarrega la composició d'una cantata infantil a un compositor català de reconegut prestigi que crea l'obra atenent a les característiques de l'activitat: que tots els nens i nenes de Primària cantin a l'escenari amb la participació de músics professionals d'alt nivell.

Image

El projecte involucra centenars d'escoles amb alumnes del cicle mitjà i superior de primària, amb 3 sessions de formació organitzades al llarg de l'any i amb un assaig general final. Darrerament, es realitza la interpretació de la cantata en concert am les famílies i amics com a públic de l'actuació.Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/643

© 2018 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.