Notícies

Crònica del partit Pre-alevins Escola Pia Balmes “A” vs La Salle de Gràcia

Dissabte, 22 d'abril de 2017

RESULTAT FINAL: 3-4.

Segona victòria contra els líders de grup. En el últim partit varem guanyar contra les Teresianes, líders fins aquell moment, jugat en camp propi. Aquest cop més mèrit per la victòria contra l’actual líder Escola Pia, en camp contrari.

Partit molt equilibrat i ajustat en el marcador durant els quaranta minuts de joc. Gràcies a un matiner gol d’en Joan va donar tranquil·litat en el primer quart, on sempre l’equip pateix més, i al veure que l’etiqueta de líder , només és això... una etiqueta, el nostre equip va tirar endavant amb forces i dominant sempre per davant en el marcador.

La tercera part, potser varem patir una baixada de concentració en les passades, cosa que va provocar que pugés l’empat a tres en el marcador.

L’últim quart va ser d’autèntic infart, amb ocasions en les dues porteries, semblava que l’empat seria el resultat definitiu... però una contra en últim segon trenada amb passades ràpides va a posar a Joan davant del porter, on va carregar aquesta puntera infalible i va enviar la pilota al fons de la porteria sense que el porter pogués tancar ni els ulls.

Només quedava que es treies la samarreta i ensenyes al públic al més pur estil Messi.

Us esperem a tots en el pròxim partit. 1,2,3.. SALLE!!!

MARCADORS PARCIALS

  • 1º Quart: 1-0 2º Quart: 3-1
  • 3º Quart: 3-3 4º Quart: 4-3

CONVOCATS

Arnau Pujol, Dídac Blanxer, Mateo Villalobos, Oriol Costa, Pau Dalmases, Gerard Fernandez, Joan Cereceda, Omar Cabellos, Lluc Fàbregues i Xavi Rius.

GOLEJADORS SALLE

  • Joan Cereceda (2 Gols)
  • Mateo Villalobos (1 Gol) Xavier Rius (1 Gol)Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/634

© 2018 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.