Notícies

Èxit de solidaritat durant la 4a Passejada en Roda Petita de La Salle Gràcia

Diumenge, 19 de febrer de 2017

Aquest diumenge, 19 de febrer, més de 200 persones van omplir els carrers de la Vila de Gràcia en la nova edició solidària de la Roda Petita

Matí d'esport, diversió, cultura, somriures i molta, molta solidaritat. Aquest va ser l'ambient que va envoltar durant el dia d'ahir els carrers de Gràcia en la 4a edició de la passejada solidària organitzada per La Salle Gràcia i l'Associació Catalana Síndrome X-Fràgil.

L'activitat va comptar amb la participació de més de 200 persones que van omplir durant tot el matí els carrers de la Vila de Gràcia.

Va ser una jornada esportiva plena d'activitats i tallers amb la col·laboració d'amics, voluntaris, famílies de l'escola i entitats sense les quals no hagués estat possible aquesta nova edició solidària.

Aquesta passejada solidària que s’organitza entorn al Dia Mundial de les Malalties Minoritàries té com a objectiu donar a conèixer la Síndrome X Fràgil i recaptar fons per a la investigació de la mateixa. Es tracta d'un trastorn genètic de transmissió familiar que la pateixen 2 de cada 4.000 nens i 1 de cada 6.000 nenes.

Gràcies a l'èxit de participació i implicació, diversos mitjans catalans van cobrir aquesta activitat, entre ells, TV3 i Tot Gira Gràcia.

Gràcies, gràcies i gràcies a tots els que ahir vau fer possible que aquesta edició de la Roda Petita tornès a ser un èxit rotund i tornès a guanyar la solidaritat en benefici d'aquells qui més ho necessiten!Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/400

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.