Notícies

Comença el rodatge del documental fotogràfic per donar veu al projecte social Invisibles

Divendres, 10 de febrer de 2017

Durant el dia d'avui, l'equip d'invisibles ha visitat l'escola per començar amb la gravació del documental que descriurà fotogràficament la vida d'una persona immigrant nouvinguda a la nostra ciutat

Durant el primer trimeste, un dels impulsors del projecte Invisibles va visitar l'escola per donar a conèixer aquest projecte social en el que col·laboraran els nostres alumnes a través del seu projecte d'Aprenentatge-Servei, en el mar de l'assignatura FAIG. A partir d'aquí, tots ells es van reunir amb la persona a qui realitzarien el posterior documental fotogràfic per fer visible la seva vida com a immigrant recent arribada a Barcelona. A partir de llavors, van començar a planificar el rodatge que han començat a gravar avui mateix.

Al llarg del dia d'avui, representants del projecte Invisibles han tornat a l'escola per donar un cop de mà a l'alumnat de 4t d'ESO en la gravació del documental i en el que ells són els protagonistes.

Des de l'escola, s'aniran publicant els avenços que els alumnes vagin realitzant per tal de fer visible aquest projecte social.

Avui ha vingut l' equip d' invisibles per començar la gravació del documental que descriurà tot el procés de fotografia documental sobre una persona immigrant que ha arribat a la nostra ciutat. Un grup de 4t d' ESO és el protagonista!Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/387

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.