Notícies

La Salle Gràcia il·lumina la Plaça de la Virreina per garantir el dret a l'educació a Guatemala

Dimarts, 7 de febrer de 2017

Mares, pares, alumnes i professorat de La Salle Gràcia s'apleguen en una nova edició de l'Encesa Solidària en favor del projecte "Poder estudiar de nou per canviar Guatemala", de la Fundació PROIDE

Per sisè any consecutiu, el col·lectiu de La Salle Gràcia s'ha aplegat al Districte de Gràcia per participar en una nova edició de l'Encesa Solidària en favor de la Fundació PROIDE. En aquesta ocasió, la celebració va començar amb la presentació del projecte en el que hi col·labora aquest any l'escola, a càrrec del director de PROIDE, David Ortiz.

L'acte també va comptar amb la col·laboració de la Batucada Trons del Baró, els qui van omplir de ritme els carrers de Gràcia i el cor de noies Cantabile, qui va amenitzar aquesta cita amb una actuació musical en directe. La celebració va culminar amb la tradicional encesa d'espelmes.

La recaptació econòmica anirà destinada a enfortir el funcionament de l’Institut Ruk’u’x Na’oj, encarregat de garantir el dret a l’educació secundària per a la població adulta de la Zona Reyna, a Guatemala i fer possible que 150 joves indígenes puguin completar els seus estudis.

Gràcies a la participació de mares, pares, alumnes i professors, els qui s'han mobilitzat per lluitar en favor del dret a l'educació de qualitat i pertinença cultural de la població indígena a Guatemala.

Les grans oportunitats per ajudar als altres poques vegades apareixen, però les petites ens envolten tots els dies.

Sally Koch

Sobre PROIDE

ROIDE va néixer l’any 1992 de les escoles La Salle de Catalunya com a expressió i compromís en favor de la justícia i la dignitat dels pobles oprimits. Els seus objectius són bàsicament la presa de consciència de les nostres accions al Nord i el suport a la implementació de projectes de desenvolupament al Sud.Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/385

© 2018 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.