Notícies

Notícies de Pastoral

Dijous, 2 de febrer de 2017

Encetar any és proposar nous reptes, nous propòsits, noves idees. També és reescriure, tornar a enfocar i revisar allò que anem fent i que ens funciona, per tal de millorar-ho o adaptar-ho millor a la nova realitat que ens envolta. I és per aquest motiu que llegeixes aquestes línies. Et trobes davant del nou format que volem engegar en la secció "Pastoral News".

Totes aquelles notícies relacionades amb la Pastoral de la Salle Gràcia es reuneixen ara en un nou format, mantenint el seu contingut i la seva essència, per adaptar-nos a un nou camí de més difusió i amb més arribada.

En aquest primer article ens volem posar el dia. Recordar-vos que hem fet fins ara i el camí que estem recorrent plegats, aquest curs, sota el lema “Mira + enllà”. Volem recordar, en primer lloc, les campanyes solidàries d'Advent on hem centrat tot els nostres esforços per ajudar al Banc d'Aliments amb la seva campanya de recollida a Caritas de la Parròquia de Sant Joan de la Vila de Gràcia, amb un rècord d'uns 150 kg de menjar pels més necessitats.

Tanmateix, hem volgut col·laborar amb la Marató de TV3 i la seva campanya "1 origami, 1 euro" i on, enguany, hem batut tots els rècords de confecció d'origamis, arribant al benefici de 3000 origamis! Res d'això hauria estat possible sense la sensibilització feta a la nostra escola a les etapes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatiu per part de la Fundació La Marató i els seus voluntaris. Per últim, vam voler col·laborar també amb la campanya dels nostres amics de Fundació Comtal, dotant de tota una donació d'aparells electrònics i accessoris a tots els infants i joves en risc amb els qui hi treballen cada dia.

Totes i cadascuna d'aquestes campanyes ha volgut ser una llum més en el camí de la solidaritat, dins d'aquest gran paraigües que ens engloba, com és "Salle Solidària". És per això, que en el transcurs del mes de desembre i en una de les múltiples propostes i activitats organitzades per la Casa Provincial, vam poder gaudir a casa nostra, Salle Gràcia, de la presència de la Llum de la Pau, vinguda des de Betlem i arribada a les nostres terres gràcies a l'acollida i rebuda d'aquesta a Sant Celoni. Una llum, la de Jesucrist, que vam poder presenciar i gaudir en la tradicional celebració de l'Advent, en una trobada que ens acollia per etapes a la capella de l'escola per retrobar-nos amb aquest Jesús que neix un any més dins dels nostres cors.

Però si pensàveu que amb l'acabament de l'any, en teníem prou, n'esteu ben equivocats. Tan bon punt va començar l'any i el segon trimestre, des de Pastoral ja estàvem preparats per portar una nova oportunitat de sensibilització a les nostres aules, aquest cop de la mà de la Fundació X-Fràgil qui, un cop més, ens ajudaven a entendre la realitat de les persones que pateixen aquesta malaltia i ens encoratjaven a seguir col·laborant amb la donació de taps de plàstic i en la participació, el pròxim 19 de febrer, de la passejada en Roda Petita pel Barri de Gràcia.

Fins aquí el nostre repàs del qual ha comprès la Pastoral durant el primer trimestre i principis del segon. Estigueu atents a les novetats, ja que d'aquí res trobareu les noves del DENIP i l'Encesa Solidària, entre d’altres! Fins aviat!Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/368

© 2018 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.