Notícies

L’Estrella del Nord a l’Associació Joves La Salle Catalunya

Diumenge, 27 de novembre de 2016

L’Estrella del Nord de La Salle Gràcia és el nou membre de l’Associació Joves La Salle Catalunya. Aquesta Assemblea és l’òrgan màxim decisori de l’associació i és allà on l’entitat va presentar i donar la benvinguda a l’Estrella del Nord com a nou membre del grup.

Per primera vegada, el grup de Joves de La Salle Gràcia, l’Estrella del Nord, va participar aquest diumenge, 27 de novembre, a la Rajola d’Agrupaments, l’Assemblea anual de Joves La Salle.

El grup de monitors ha decidit donar el pas, associar-se i participar per primera vegada en aquesta assemblea anual perquè, com afirma la Lorena, monitora de l’Estrella del Nord, és una convocatòria important on s’avaluen els projectes realitzats aquest últim curs i es presenten els nous objectius i pressupostos per al proper any.

Al tractar-se de l’estrena de L’Estrella del Nord com a nou membre, tots els monitors es mostraven impacients per poder conèixer a la resta d’agrupaments i, esperen que sorgeixin connexions per poder realitzar trobades conjuntes i campaments on posar en comú l’activitat educativa que els uneix.Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/221

© 2020 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.