Notícies

Sortida a la Vinya de Mas Albornà

Dijous, 15 de febrer de 2018

Sortida de 2n de primària per conèixer els oficis.

El passat dimarts 13 de febrer en va acompanyar el bon temps i vam poder anar amb els alumnes de 2n de primària – classe dels Fantasmes - a visitar la Vinya, a Mas Albornà - Bodegues Torres (Alt Penedès).

  • Com ja sabeu aquesta sortida forma part del projecte interdisciplinari que estem portant a terme aquest segon trimestre i que té com a eix temàtic els oficis!

Què vam fer?

Vam sortir en autocar ben d'hora de l'escola cap a la Vinya, a Mas Albornà, la Fundació treballa en el sector de la pagesia i el món rural junt amb monitors amb discapacitat que, acompanyats dels responsables, ens van acompanyar en les diferents activitats preparades.

Arribats a la vinya, vora les 10h del matí, vam esmorzar i just despés va començar el taller “Tradicions a la vinya” que consisteix en les següents activitats: representació teatral sobre la història de la fil·loxera a Catalunya, exploració amb estris d’investigació per les vinyes, explicació sobre quines feines realitza un pagès en el seu dia a dia i quines eines utilitza, taller pràctic on confeccionarem un clauer personalitzat de la fil·loxera i verema amb les mans amb raïm. Tot molt divertit i proper!

Tot seguit, vam dinar en els espais lúdics de la Fundació i gaudirem d’una estona de joc.

Esperem repetir l'any que ve!Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/1031

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.