Notícies

DENIP 2018

Divendres, 2 de febrer de 2018

El passat dimarts 30 de gener vam celebrem el DENIP a la plaça de la Virreina de Gracia.

Junts vam reflexionar de forma lúdica sobre el que hem treballat aquests dies: com podem transformar els conflictes? sempre amb diàleg, mai amb violència. A l'escola aquest any el tema que vam treballar a fons van ser els CONFLICTES ARMATS que hi ha arreu del món i que avui dia segueixen causant tantes morts i exilis forçats.

Aprenem de la metamorfosi de la papallona

En primer lloc l'eruga (conflicte, guerra...) que damunt hi té dibuixat un tanc, ja que les rodes d'aquest reben el nom de l'insecte. Aquesta eruga representa el conflicte en si mateix, el problema. En segon lloc, la crisàlide, on s'interioritza el problema (discerniment, reflexió...); és un acte personal que necessitem fer davant cada problema. Finalment, la papallona (pau, alegria, tolerància...) que apareix després d'una evolució i que representa molt bé els valors humans que volem per a la nostra societat. Com un somni que voldríem fer realitat, una papallona que volem per a nosaltres.

Us deixem les millors fotos i vídeos de l'acte. Ens emportem un gran regal i aprenentatge entorn el conflicte i totes les seves cares.Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/1020

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.