Notícies

Punt Verd Mòbil Escolar: RECICLEM!

Dilluns, 22 de gener de 2018

L’escola s’ha incorporat al programa agenda 21 escolar recentment, un fet que ens omple de satisfacció! Pertànyer a l’A21 E ens permetrà comptar amb l’assessorament presencial i amb el servei de consulta, d’assessorament i préstec del Servei de Documentació d’Educació Ambiental que conté un fons documental i recursos vinculats a la sostenibilitat i l'educació ambiental.Gaudirem de Llibres, materials didàctics, publicacions periòdiques, materials multimèdia, jocs, la maleta de l’energia entre d'altres.

També ens permet disposar de la recollida de material de reciclatge per part del Punt Verd Mòbil Escolar

El passat 19 de gener va vindre el camió de recollida a la nostra escola. Al matí, vam realitzar una activitat de participació i d’aprenentatge que vam aprofitar per portar de casa aquells materials que es poden considerar residus especials.

Gràcies al camió vam poder parlar sobre els diferents residus, la seva composició i les raons per les quals no s'han de llençar en els contenidors habituals del carrer, sinó que han de seguir un canal especial de recollida i tractament per tal d'evitar que generin problemes ambientals.

El proper dia 25 de febrer tornarà el camió, recordeu de portar els vostres residus especials

Quins residus es poden portar i s'accepten al PVM Escolar?

  • Aerosols/ Ampolles de cava/ Aparells elèctrics petits/ Bateries/ Piles alcalines, de botó i altres/ Sabates i tèxtil/ Telèfons mòbils/ Tòners i cartutxos de tinta/ Vidre pla i miralls/ Cables/ Cartró/ Dissolvents líquids, pintures i coles/ Ferralla i metalls/ Fitosanitaris/ Fluorescents i llums de mercuri/ Fusta/ Medicaments i cosmètics/ Radiografies i termòmetres de mercuri/ Olis vegetals i minerals (de motor)/ Pneumàtics/ Productes de laboratori i de neteja/ Productes no identificatsLogo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/noticies/1008

© 2018 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.