Noticias

Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

Trobada família escola 2018

Lunes, 22 de octubre de 2018

La Salle Catalunya organitza una trobada anual amb membres de l'AMPA de totes les escoles.

Aquest dissabte, dia 20 d'octubre, es va celebrar la trobada anual família-escola de La Salle. Enguany, l'escola amfitriona va ser La Salle Sant Celoni. El nostre director, Joan Such, i la presidenta, la secretària i la tresorera de l'AMPA hi van assistir en representació de La Salle Gràcia.

Durant la reunió es van explicar tots els actes que estan previstos per al tricentenari de la mort de Sant Joan Baptista de La Salle, i es va presentar el nou context educatiu que es prepara de cara al curs 2019-20.

A més a més, membres dels AMPA de totes les Salles van exposar bones pràctiques que duen a terme en les seves escoles. L'AMPA de La Salle Gràcia va explicar com organitzen i preparen la participació de l'escola en la cavalcada de les carteres reials del barri de Gràcia.

Durant la trobada també s'atorguen els premis La Salle Catalunya d'Educació. Aquests premis es donen a projectes duts a terme per alumnes de La Salle que promoguin els valors de la institució: la responsabilitat, la creativitat, la justícia, la convivència, la interioritat i la transcendència.

Les alumnes de cicles Clàudia Casanovas, Carlota Fernández i Isabel Ruano van rebre l'accèssit pel seu treball de posada en marxa de l'Escola Bressol Follet del Bosc.

Enhorabona a les noies, i moltes gràcies a l'AMPA per la seva implicació!Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Teléfono 93 292 21 18


Has encontrado esta información en www.lasallegracia.cat/es/noticies/1225

© 2019 La Salle Gràcia. Todos los derechos reservados.