Gimnàstica

El Club de Gimnàstica

A més de mantenir l'alt nombre de gimnastes, que asseguren una excel·lent pedrera, el treball a nivell competitiu és intens i productiu. Tant en nivell individual com en conjunts la secció ha collit al llarg de la història grans resultats.

El Club de Gimnàstica La Salle Gràcia té com a objectiu formar i educar el nen/a mitjançant l'esport. Volem aconseguir que el nen no vegi l'esport com una simple activitat extraescolar, sinó com una manera d'unir-se i relacionar-se amb els seus companys, entrenadors, pares i escola.

Les notres gimnastes a la fase final del Campionat de Catalunya 2016
Les notres gimnastes al Copa d'Espanya 2017 (1 d'abril de 2017)

Tot el Club esportiu i, per extensió, tota l’escola ens sentim honorats per aquestes distincions que ens esperonen a seguir treballant en la mateixa línia de sacrifici, humilitat i lliurament desinteressat pel bé dels nostres alumnes i esportistes.

El Club de Gimnàstica de La Salle Gràcia ofereix les següents categories:

Psycogim

Gimnastes de 4 i 5 anys que s’inicien amb conceptes de motricitat adreçats a la Gimnàstica.

Iniciació a la gimnàstica

Gimnastes entre 4 i 6 anys (petites), gimnastes de més de 8 anys (grans) que s’inicien en la modalitat esportiva, gimnàstica artística femenina.

Iniciació a la competició

Gimnastes entre 5 i 8 anys, que s’inicien en la modalitat esportiva, gimnàstica artística femenina i que competiran per primer cop aquesta temporada.

Nivell avançat

Gimnastes entre 7 i 11 anys, amb un nivell avançat i que tenen les condicions físiques idònies per assolir una projecció competitiva alta.

Promogym I i II

Gimnastes entre 8 i 12 anys, que tenen una base gimnàstica prèvia i que tenen possibilitats de competir a un nivell mig.

Promogym III i IV

Gimnastes de 12 a 17 anys que han competit amb anterioritat seguint una progressió gimnàstica i competitiva idònia.

Edat Escolar (Iniciació avançada)

Gimnastes de 7 anys en endavant, que s’inicien en la gimnàstica artística femenina i en el sistema de competició d’aquesta modalitat esportiva.Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/club-esportiu/gimnastica

© 2017 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.