Àrea tecnològica

Desenvolupament d'aplicacions web (doble titulació)

PresencialSemipresencialOn line

RESERVA AVUI UNA PLAÇA – POQUES PLACES DISPONIBLES !!

¿Vols ser responsable de projectes TIC d'una empresa? ¿T'agradaria gestionar projectes com a Web Master, dissenyar portals com a Web Developer i especialitzar-te en bases de dades com a Database Developer?

¿Et motiva ser Community Manager, ser responsable de Social Media i especialista en Frontend/Backend Development? ¿Que tal se't dóna analitzar, optimitzar i posicionar pàgines web, fer de Quality Assurance Tester?

Amb el cicle formatiu de Desenvolupament en Aplicacions Web (DAW) podràs treballar a empreses dedicades al desenvolupament en aplicacions web per diversos àmbits de l'administració pública o muntar el teu negoci.

La competència general d'aquest títol consisteix a desenvolupar, implantar, documentar i mantenir aplicacions web, amb independència del model emprat i utilitzant tecnologies específiques, garantint l'accés a les dades de forma segura i complint els criteris d'usabilitat i qualitat exigits en els estàndards establerts (VÍDEO).

Metodologia FLIPPED CLASSROOM

Mai has vist un mètode d’aprenentatge com el nostre, un sistema basat en l’alumne, on les classes es fan de forma invertida Flipped Classroom. Un sistema ple de recursos per maximitzar i personalitzar l'aprenentatge. Vine a La Salle i coneix aquest mètode innovador i els seus resultats, et sorprendran!!

Títol en finalitzar els estudis

Tècnic Superior de Desenvolupament en aplicacions web (Publicat al RD 686/2010, de 20 de maig, pel qual s’estableix el títol de Tècnic Superior de Desenvolupament en aplicacions web).

Expedit pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Centre Autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Àmbit professional i de treball

Aquest professional exerceix la seva activitat en empreses o entitats públiques o privades tant per compte propi com d'altri, desenvolupant el seu treball en l'àrea de desenvolupament en aplicacions informàtiques relacionades amb entorn web (intranet, extranet i internet).

Sortides professionals

Pots treballar com a desenvolupador en aplicacions web en diversos àmbits, com ara la gestió empresarial i de negoci, relacions amb els clients, educació, oci i entreteniment.

Pots treballar en aplicacions desenvolupades i implantades en entorns intranet, extranet i Internet.

Pots treballar implantant i adaptant sistemes de planificació de recursos empresarials i de gestió de relacions amb els clients.

 • Tècnic superior en programació web
 • Tècnic superior en programació multimèdia
 • Tècnic superior de desenvolupament en aplicacions en entorns web

I despres...

Una vegada tinguis el títol superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web pots:

 • Continuar estudis en un grau universitari.
 • Fer un altre cicle formatiu (amb convalidacions).
 • Crear o treballar per a una empresa (inserció laboral elevada).

Més informacióLogo La Salle

  La Salle Gràcia

 • Plaça del Nord, 14
  08024 Barcelona
 • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/cfgs/tecnologia/aplicacions-web

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.