Àrea tecnològica

Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma (doble titulació)

PresencialSemipresencialOn line

RESERVA AVUI LA TEVA PLAÇA – NOMÉS 8 DISPONIBLES !!

¿Vols ser responsable de projectes TIC d'una empresa? ¿T'agradaria gestionar projectes com a Web Developer o Software Developer, dissenyar programes en Android i IOS i especialitzar-te com a Database Developer?

¿Et motiva crear programes en Java, PHP, .NET i SAP-ABAP, ser responsable d'UX Design i especialista en Frontend/Backend? ¿Que tal se't dóna dissenyar i mantenir portals web, fer de Quality Assurance Tester?

La competència general d'aquest títol consisteix a desenvolupar, implantar, documentar i mantenir aplicacions informàtiques multiplataforma, utilitzant tecnologies i entorns de desenvolupament específics, garantint l'accés a les dades de forma segura i complint els criteris d'usabilitat i qualitat exigits en els estàndards establerts

Amb aquest cicle formatiu podràs treballar a empreses dedicades a la programació multiplataforma (mòbil, oci, entreteniment, educació, empresarial…), a l'administració pública o muntar el teu negoci (VÍDEO).

Metodologia FLIPPED CLASSROOM

Mai has vist un mètode d’aprenentatge com el nostre, un sistema basat en l’alumne, on les classes es fan de forma invertida Flipped Classroom. Un sistema ple de recursos per maximitzar i personalitzar l'aprenentatge. Vine a La Salle i coneix aquest mètode innovador i els seus resultats, et sorprendran!!

Títol en finalitzar els estudis

Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (Publicat al RD 450/2010, de 16 d'abril, pel qual s’estableix el títol de Tècnic Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma).

Expedit pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Centre Autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Àmbit professional i de treball

Aquest professional exerceix la seva activitat en entitats públiques o privades, tant per compte propi com d'altri, desenvolupant el seu treball en diversos àmbits: gestió empresarial i de negoci, relacions amb clients, educació, oci, dispositius mòbils i entreteniment, entre altres; aplicacions desenvolupades i implantades en intranets, extranets i internet; implantació i adaptació de sistemes de planificació de recursos empresarials i de gestió de relacions amb clients.

Sortides professionals

Pots treballar com a desenvolupador d’aplicacion multiplataforma de propòsit general, en àmbits de gestió empresarial i de relacions amb els clients, educació, oci, dispositius mòbils i entreteniment.

Pots treballar en aplicacions desenvolupades i implantades en entorns intranet, extranet i Internet.

 • Tècnic en desenvolupament d'aplicacions informàtiques per a la gestió empresarial i de negoci.
 • Tècnic en desenvolupament d'aplicacions de propòsit general.
 • Tècnic en desenvolupament en l'àmbit d'entreteniment i la informàtica mòbil.

I despres...

Una vegada tinguis el títol superior de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma pots:

 • Continuar estudis en un grau universitari.
 • Fer un altre cicle formatiu (amb convalidacions).
 • Crear o treballar per a una empresa (inserció laboral elevada).

Més informacióLogo La Salle

  La Salle Gràcia

 • Plaça del Nord, 14
  08024 Barcelona
 • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/cfgs/tecnologia/aplicacions-multiplataforma

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.