Joves

Joves

A La Salle Gràcia oferim a infants i joves diverses activitats fora de l’horari escolar que contribueixen a completar la seva educació formal, cosa que representa un valor afegit per a l’escola.

Proposem per a ells tot tipus d’activitats:

 • Estrella del Nord: A través del joc, el projecte, el contacte amb la natura, el servei, la convivència i el progrés personal, els animadors, monitors o caps es troben amb els infants i joves una vegada per setmana, proposant-los tot tipus d’activitats i sortides de cap de setmana. Estrella del Nord està dins la xarxa dels grups de joves La Salle.

  image

 • Grups Flaix: Sota paraules tan pròpies per nosaltres com Fe, La Salle, Interioritat o xarxa, grup FLAIX pretén agrupar grups de joves i oferir-los un espai d'intercanvi i reflexió en un ambient més comunitari, des dels valors lasalians. Dirigit a alumnes de primària, ESO i Batxillerat (també hi poden participar exalumnes).

  image
 • VOLSG (Voluntariat La Salle Gràcia): Grup de voluntariat que col·labora amb diverses associacions i entitats (alumnes de 4t d'ESO, batxillerat i cicles).

  image

  A través del joc, el projecte, el contacte amb la natura, el servei, la convivència i el progrés personal, els animadors, monitors o caps es troben amb els infants i joves una vegada per setmana, proposant-los tot tipus d’activitats i sortides de cap de setmana. Estrella del Nord està dins la xarxa dels grups de joves La Salle.

 • Comunitat Espurnes d’Emmaús: És la comunitat de germans de La Salle que té la seva seu a la nostra escola. Es tracta d’un espai comunitari obert a qualsevol persona que vulgui compartir la fe i el compromís des de l’esperit de la Salle.

  imageLogo La Salle

  La Salle Gràcia

 • Plaça del Nord, 14
  08024 Barcelona
 • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/ca/pastoral/joves

© 2020 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.