Notícies

Sortida a la Borsa de Barcelona

Dilluns, 19 de març de 2018

Sortida formativa de Cicle Formatiu d'Administració i Finances

El passat dia 16 de març els alumnes de vam anar a la Borsa de Barcelona a on ens van fer una introducció al funcionament de la borsa, conceptes econòmics i els diferents agents i mercats que hi tenen lloc.

La idea de la sortida era aproximar als alumnes al concepte del mercat de capitals, i la Borsa de Barcelona era una opció interessant, per moltes raons. Val a dir que és actualment la única institució borsària "visitable" a tot l'Estat Espanyol.

Una persona del Departament d'Estudis ens va fer un recorregut de 45 minuts per les zones principals de l'espai borsari. També va anar informant als alumnes del funcionament bàsic de la Borsa, els productes financers que s'hi negocien, els índexs i els valors més rellevants (IBEX-35), així com dels mecanismes de l'oferta i la demanda, aspecte clau en la fixació del valor i del preu de negociació de les transaccions.

Una sortida interessant, de naturalesa formativa, orientada i vinculada clarament a l'assignatura de PIAC, en la que es passa revista a molts conceptes bàsics relacionats amb el món de les finances.Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/ca/noticies/846

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.