Notícies

L'alumnat de cicles en Educació Infantil visita la llar d'infants Kasperle

Dimecres, 21 de desembre de 2016

Durant aquest primer trimestre, els alumnes i les alumnes de cicles d'Educació Infantil han compartit activitats educatives amb l'equip de la llar d'infants Kasperle, situada al barri de Gràcia

Amb l'objectiu d'apropar a tot l'alumnat al treball pràctic fora de les aules, els alumnes i les alumnes de cicles formatius, van realitzar una visita a la llar d'Infants Kasperle per conèixer com es treballen els conceptes educatius amb els nens i nenes que acull de 0 a 3 anys.

Tant els infants com l'equip educatiu van donar una gran rebuda a l'alumnat, els qui van poder apropar-se a la dinàmica de treball que es realitza participant de les activitats diàries dels nens.

Van poder realitzar jocs de falda amb els infants, observar com es treballen els hàbits, les capacitats afectives de tots els nens, els jocs amb els que aprenen a l'hora del pati, així com les seves rutines alimentàries.

Va ser una gran sortida en la que l'alumnat va gaudir d'aquesta jornada amb tots els nenes i nenes, alhora que descobrien l'educació, l'aprenentatge i l'ensenyament que duen a terme tot l'equip de la llar Kasperle.Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/ca/noticies/264

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.