Notícies

Visita a Picking Farma (CCFF Administració i finances)

Dilluns, 11 de març de 2019

L'alumnat de 1r d'Administració i Finances s'acosten a aquest centre logístic, situat a Polinyà.

La classe de primer del Cicle Formatiu d'Administració i Finances van poder veure de primera mà les instal·lacions de Picking Farma, l'operador logístic del sector farmacèutic líder del sector.

Picking Farma dóna servei logístic i de distribució a més de 80 laboratoris relacionats amb la indústria farmacèutica que treballen en sectors tan variats com el farmacèutic, veterinari, productes cosmètics, productes sanitaris i complements alimentaris.

Un sector crític i sensible com és el de la distribució física de medicaments necessita unes instal·lacions específiques que compleixin els requisits de conservació de cadascun dels productes. Així doncs, la visita guiada va permetre als nois i noies de veure una nau industrial amb unes instal·lacions d'última generació. A més a més van poder observar la logística de treball, organització i manipulació dels productes, que també estan adaptades a les necessitats especials d'aquest tipus de mercaderia.

Volem donar les gràcies al director de projectes de l'empresa, el sr. Javier Navarro, que ens va fer les explicacions amb tot detall i va respondre totes les preguntes i dubtes de l'alumnat. Veure una part d'un magatzem automatitzat, un magatzem refrigerat o les mesures de seguretat dels medicaments més sensibles van ser d'un gran aprenentatge.Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/ca/noticies/1447

© 2020 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.