Notícies

Visita a la Fundació Aspace (1r d'Integració Social)

Divendres, 30 de novembre de 2018

Aquesta setmana l'alumnat de 1r d'integració social ha visitat el centre de teràpia ocupacional Aspace Badalona.

La Fundació Aspace Catalunya és una entitat sense ànim de lucre que té la missió de donar atenció integral a les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament, així com a les seves famílies.

En el seu centre de teràpia ocupacional, situat a Badalona, s'ocupen d'acompanyar les persones en el seu creixement cap a una vida adulta més independent, abordant el seu desenvolupament a partir de tres aspectes bàsics:

  • - Autonomia: Afavorir la integració social cap al seu entorn més proper, mitjançant la pràctica de les activitats de la vida diària a través d’un programa d’ajustament personal i social.
  • - Ocupació terapèutica: Assolir uns coneixements teòrics i pràctics, així com uns hàbits de treball que puguin tenir com a finalitat l’elaboració de petits encàrrecs que reforcin la realització d’una feina concreta i d’un objectiu assolit, amb la conseqüent satisfacció personal que això comporta per a ells.
  • - Rehabilitació: Treballar el manteniment físic per evitar o retardar l’envelliment.

Els alumnes van rebre una xerrada informativa sobre les tasques que es desenvolupen al centre, van visitar les instal·lacions, i van poder conèixer alguns dels treballadors i usuaris.

És un luxe poder visitar centres en primera persona i poder observar la gran tasca que realitzen: A més d'aprendre de primera mà i directament dels professionals que s'hi dediquen, la visita dóna l'oportunitat als alumnes de visitar un possible centre de pràctiques o de sortida professional.Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/ca/noticies/1281

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.