Notícies

Visita a la fira Hispack 2018

Dilluns, 14 de maig de 2018

Els alumnes de cicles formatius d’Administració i Finances i de Comerç internacional van visitar la fira Hispack 2018, a la Fira de Barcelona

El dijous 10 de maig els alumnes de cicles formatius d’Administració i Finances i de Comerç internacional van visitar la fira Hispack 2018, a la Fira de Barcelona. Aquesta és una de les trobades més importants en el sector de packaging, i cobreix tots els processos d’embalatge i envasat: materials, tecnologia, logística, distribució i solucions per a la fabricació.  Hi van poder assistir gràcies a les invitacions proporcionades per l’empresa TAD (Tècniques Alimentació Dinàmiques). Els va acompanyar l’Óscar Magrinyà, advocat i professor de cicles formatius a La Salle Gràcia.

Els alumnes van poder veure de primera mà com funciona una fira, i algunes empreses els van ensenyar amb tot detall els stands i el tipus de maquinària que fabriquen. També van tenir la oportunitat de demanar informació a diverses empreses, que els van atendre molt bé i van respondre a totes les seves preguntes, tant les de caràcter tècnic, com les que feien referència als productes que venien, i altres de caràcter més comercial (quin mercat tenen, nivell d’exportació, competència, etc.)

Gràcies a aquesta visita els alumnes van agafar consciència de l’interès que pot tenir una fira per les empreses de Catalunya, especialment per aquelles que volen exportar, i dels avantatges que suposa per a la ciutat un esdeveniment d’aquesta envergadura.

Una molt bona experiència per als nostres estudiants!Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/ca/noticies/1111

© 2020 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.