Notícies

Campionat d'escacs 2018

Dissabte, 10 de març de 2018

Res no els espanta! Davant de 22 equips, amb més de 120 nois i noies de 8 a 10 anys, els nostres gladiadors s'han llançat a "l'arena" del Casinet d'Hostafrancs (C/Rector Triadó 53) per jugar el campionat escolar de Barcelona convocat per la Federació Catalana d'Escacs.

L'Eloi Quiñonero, l'Arnau Cases, la Noa González i el Daniel González són els herois d'escacs de La Salle Gràcia. Són 1 dels 2 equips que fan escacs extraescolars, perquè els 20 equips restants són professionals que estan apuntats a clubs d'escacs on fan classes, bastants torneigs i moltíssimes partides.

Portem dues rondes (en falten 3 més), i els aparellaments no ens estan sent gaire favorables. La primera ronda ens va tocar un dels dos equips més forts del campionat... i els nostres gladiadors van sortir derrotats...

Penseu que és un mal resultat? Bé, us tornaré a posar en situació: heu participat per primera vegada en un campionat oficial d'escacs? Heu entrat en una sala amb més de 120 nens assentats davant d'un taulell i unes peces d'escacs, més unes 200 persones dretes (entre pares, mares, avis, àvies, entrenadors i àrbitres)? Heu sentit la pressió del "podeu començar", seguit d'un silenci sepulcral de tota la sala? Heu fet la primera jugada i sentit un "cloc!" de 60 rellotges d'escacs pressionats a la vegada? Heu vist nois plorar dels nervis i de la pressió psicològica del que tot això suposa?

Doncs els nostres herois, tot i perdre, s'ho van passar bé! Fins el punt que després d'acabar la partida oficial van jugar una altra (amb els seus mateixos contrincants, entre ells...), i sempre amb un somriure a la cara... aquesta és la màgia dels escacs!

Desitgem-los sort per les 3 rondes que queden!Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/ca/noticies/1064

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.